Je facturen op tijd betaald

Wat is er nu fijner als dat je facturen op tijd betaald zijn. Dan is goed debiteurenbeheer van belang. Al enige tijd verzorgen we dit voor een aantal zakelijke dienstverleners. Dat heeft niet alleen tot tevreden reacties geleidt maar ook dat de facturen op tijd betaalt worden. Een geruststellende gedachte. Uieindelijk leidt dat tot een betere liquiditeitspositie van het bedrijf.

Bij debiteurenbeheer staat het beheren van de inkomende geldstromen en het incasseren van de openstaande vorderingen centraal. Debiteurenbeheer gaat verder dan alleen boekhouding. Debiteurenbeheer is een snelle en effectieve manier om je financiële positie te versterken.

Rekeningen op tijd 

Debiteurenbeheer speelt een grote rol met betrekking tot de liquiditeitspositie van je bedrijf. Goed en consequent debiteurenbeheer zorgt ervoor dat openstaande facturen tijdig worden betaald, hierdoor worden eventuele betalingsachterstanden voorkomen. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de faillissementen ontstaat door gebrekkig debiteurenbeheer?